Braća Lončarić idu na OI u Pariz!

Sa svjetskog prvenstva u veslanju, održanog u Beogradu od 3. do 10. rujna 2023. godine, braća Patrik i Anton Lončarić vratili su se s osvojenim 5. mjestom u B finalu, što je ujedno i posljednje mjesto koje vodi na Olimpijske Igre u Parizu 2024. godine! 

 

Povodom tog velikog sportskog uspjeha su ih po povratku u Osijek primili župan Osječko-baranjski Ivan Anušić i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić. 

  • "Želim im se zahvaliti za sve ono što čine za naš sport i našu zajednicu te im čestitati na ostvarenom plasmanu na Olimpijske igre u Parizu. Osječko-baranjska županija će nastaviti biti podrška u svakom smislu na njihovom putu prema ostvarivanju vrhunskih rezultata" - istaknuo je župan Anušić. 
  • „Ponosni smo na naše sugrađane, braću Lončarić, koji su svoje prve zaveslaje napravili upravo na našoj Dravi, trenirajući u Iktusu. Siguran sam da će u Parizu iduće godine na Olimpijskim igrama ponosno braniti boje Hrvatske, ali i svoga rodnoga grada. Uz čestitke na plasmanu, želim im puno uspjeha na Olimpijskim igrama. Navijat ćemo da se u Grad na Dravi vrate s medaljom“ - rekao je gradonačelnik Radić.

Športska zajednica Osječko-baranjske županije ovim putem želi čestitati Antonu i Patriku Lončariću na ostvarenom rezultatu i plasmanu na OI te im želi puno uspjeha u nastavku sportske karijere.