Na svjetskom prvenstvu u kickboxingu 3 medalje dolaze u Osječko-baranjsku županiju!

KBK svetiduh2

Andrej Kedveš i Antonio Krajinović osvojili su zlatne, a Borna Bilandžić brončanu medalju na svjetskom prvenstvu u Portugalu!

Predstavnici Kickboxing kluba Sveti duh iz Osijeka otišli su na svjetsko prvenstvo sa 4 predstavnika, a osvojili su čak 2 medalje. Borna Bilandžić osvojio je broncu nakon odrađene 3 borbe, a sjajni Antonio Krajinović osvojio je zlatnu medalju nakon 5 pobjeda u 5 borbi čime je postao prvi Hrvat koji je osvojio svjetsko prvenstvo sa svim pobjedama. Niko Bilandžić izgubio je od aktualnog europskog i svjetskog WAKO PRO prvaka Portugalca Santos Tiaga odlukom sudaca, a FIlip Matić izgubio je također odlukom sudaca od Kazahstanstkog predstavnika.

Kickboxing klub Blitz iz Đakova i njihov Andrej Kedveš su nakon prethodna 2 svjetska prvenstva i 2 srebrne medalje uspjeli doći do zlata! Andrej je na svjetsko prvenstvo otputovao kao aktualni prvak Europe i jedan od glavnih konkurenata za osvajanje zlatne medalje te je očekivanja i opravdao. Kao prvi nositelj krenuo je iz 1/8 finala i do finala je pobijedio sve protivnike da bi se okitio zlatnom medaljom.

Ovim putem čestitamo svim predstavnicima naših klubova, kao i njihovim trenerima! 

Foto: FB Kickboxing klub Sveti duh Osijek i Kickboxing klub Blitz Đakovo