Prvoligaški rukometni klubovi započeli s pripremama

hrs_slika_objava

ŽRK Osijek, RK Nexe i RK Osijek započeli su sa pripremama za nadolazeću sezonu.

 

Rukometašice osječkog prvoligaša okupile su se na Zrinjevcu i započele pripreme za sezonu koja starta 9. rujna. U novi ciklus ulaze s gotovo nepromijenjenim kadrom. Velika većina igračica kojima je istekla ugovorna obveza produljile su vjernost klubu, a samo je Ena Zagorščak odlučila otići. 

Rukometaši aktualnog viceprvaka Hrvatske, NEXE-a, već tradicionalno su se okupili na sportskim terenima SRC-a Marko Bilandžić u Feričancima. Isto kao i 1. HRL (ž), Paket24 Premijer liga započinje 9. rujna, a prve utakmice u EHF Europskoj ligi Našičani će imati sredinom listopada. Iz kluba je otišlo 7 igrača, a novopridošlih je 6 igrača. Isto tako, pojačana je i druga momčad NEXE-a koja se natječe u drugom rangu natjecanja - 1. HRL te će se kroz utkmice u drugoj momčadi igrači pokušati dokazati i probiti do najvišeg rukometnog ranga u Hrvatskoj.

Rukometni klub Osijek je pod vodstvom novog trenera Frana Veraje započeo s pripremama u dvorani Zrinjevac. Novopridošla su 3 igrača, a pojedini su odlučili promijeniti sredinu u nastavku karijere te je igrački kadar na većini pozicija ostao nepromijenjen.

Ovim putem želimo svim našim prvoligašima puno sreće i sportskog uspjeha u nadolazećoj sezoni.